Hotel Huron
Hotel Huron

Beste prijs gegarandeerdBoek nu

Hotel HuronGezellig genieten

Hotel Huron is een kleinschalig en gezellig hotel met 8 kamers. Zeer goede ligging op wandelafstand naar het hartje van Mol Centrum. Het hotel is volledig nieuw met sfeervolle en moderne kamers. Uiteraard is elke kamer voorzien met een flatscreen TV, WiFi, minibar en een compleet uitgeruste badkamer.

Huron beschikt over een parking aan het hotel, die u gratis kan gebruiken. Eveneens zijn er ook laadpalen voor elektrische wagens.

Hotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel Huron
Gratis & snelle wifi

Gratis & snelle wifi

Inclusief heerlijk ontbijt

Inclusief heerlijk ontbijt

Regendouche

Regendouche

Gratis parking

Gratis parking

Laadpaal elektrische auto’s

Laadpaal elektrische auto’s

Fietsenstalling

Fietsenstalling

Centrale ligging

Centrale ligging

Minibar

Minibar

Kluis

Kluis

Airco

Airco

in alle rustOvernachten

In Hotel Huron is het goed vertoeven. De 8 nieuwe, stijlvolle en moderne kamers zijn verspreid over 3 verdiepingen. Het charmante pand dateert van 1952 dat volledig onder handen werd genomen. Alle kamers zijn voorzien met:

Comfortabel bed, Regendouche, Gratis en snelle WiFi, Flatscreen (smart) tv, Airco, Bureau, Schrijfgerief, Kluis, Theefaciliteiten, Minibar, Toilet, Haardroger, Badjas, Toiletgerei (shampoo, douchegel, lotion, zeepje, beker, tandenborstel, kam, scheerset, douchenet, naaiset)

Hotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel HuronHotel Huron

Kamers