Hotel Huron

Lekker ontbijten bij Hotel Huron!

Elke overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt bestaat uit pistolets, croissants, koeken, vers fruitsap, vers fruit, … en nog veel meer! Indien er speciale verzoeken zijn, gelieve dit tijdig te melden.

Iedereen kan komen ontbijten bij Hotel Huron, ook zonder overnachting. Dit kan enkel op reservatie, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Hotel Huron

Lunchpakket

Geen tijd voor een lunch? Geen zorgen, Hotel Huron kan op aanvraag een lunchpakket voorzien! Gelieve dit tijdig te melden aan de receptie. Kostprijs varieert naarmate de inhoud. Indien u geen voorkeur heeft, zal er een standaard lunchpakket voorzien worden.

Hotel Huron

Diner

Om het helemaal compleet te maken, kan Hotel Huron u ook het avondeten aanbieden. Ons restaurant is gelegen aan de overkant van het hotel, Restaurant Oriental. Meer info kan u vinden op de website: www.orientalmol.be.

Hotel Huron

All-in formule

Voor bedrijven bieden wij een all-in formule aan: overnachting met ontbijt, lunchpakket en diner. Stuur uw aanvraag naar info@hotelhuron.be en wij maken een vrijblijvende offerte op voor u.

Hotel Huron